Facaderenovering

Facaderenovering og isolering af facaden udføres

Er det blevet tid til at få renoveret bygningens facade? Så lad os hos LH Murerbyg varetage din opgave. Vi har specialiseret os i renovering af facader, og vi har gennem mere end 30 år i byggebranchen renoveret utallige facader. Skal vi også renovere din?

​Vi holder selv til på Amager, hvorfor vi løser mange opgaver i forbindelse med facaderenovering for privatpersoner og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Kastrup og Tårnby. Vi løser dog også gerne opgaver for kunder i det øvrige København, ligesom vi også gerne kører til Nordsjælland eller ud til kunder på resten af Sjælland.

​Hvornår er det nødvendigt med en renovering af facaden?

Der kan være mange forskellige årsager til behovet for en renovering af facade. Vi er f.eks. ofte stødt på problemer såsom revner i murværket, afskalninger, og sokler der falmer og revner, og hvor der er behov for, at facaden skal males ca. hvert andet år. Vi har dog erfaringen og ekspertisen til at sikre et flot og ikke mindst et holdbart resultat, når vi udfører:

  • Facaderenovering
  • ​Fugning af facaden
  • ​Facadeisolering

​Hvad koster facaderenovering?

som murer afhænger vores priser på facaderenovering af en række forskellige faktorer, og derfor beregner vi en specifik pris på hver enkelt opgave. Prisen afhænger bl.a. af, hvor mange m2 facade du har, der skal renoveres eller isoleres, og hvilken form for facaderenovering der er behov for. Vi tilbyder desuden og renovering af badeværelse.

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på, eller hvis du har nogle spørgsmål. Du kan med fordel ringe til os på telefon 2684 2300, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@lhmurerbyg.dk, hvis det passer dig bedre.