Renovering af badeværelse udføres af eksperte​r

Skal du have etableret et nyt badeværelse, eller kunne du tænke dig en renovering af badeværelse? Så er du kommet til det rette sted. Hos LH Murerbyg er vi eksperter inden for renovering af badeværelse samt etablering af nyt, og vi har mere end 30 års erfaring inden for området.

Som murer tilbyder vi badeværelsesløsninger for både private boligejere og forskellige former for erhverv i Tårnby, Kastrup og på resten af Amager, men vi kører også gerne ud til kunder på det øvrige Sjælland som f.eks. i København eller Nordsjælland.

Grundigt og professionelt håndværk sikrer et flot resultat

Vi er et alsidigt murerfirma, som naturligvis altid leverer et professionelt og kvalitetsmæssigt stærkt badeværelse, uanset hvor omfattende en renovering eller modernisering der er tale om. Vi løser både store såvel som små opgaver, og vi går op i enhver detalje, så du kan være sikker på at få et flot og holdbart resultat. Vi er ikke selv tilfredse, før du er det.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en badeværelse-renovering koster. Den endelige pris afhænger nemlig bl.a. af:

  • Hvor omfattende en renovering der er tale om
  • ​Hvilke ønsker du har til materialerne
  • ​Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven.

En renovering af badeværelset kan være alt fra opsætning af nye fliser til en totalrenovering og en eventuel udvidelse af det eksisterende badeværelse. Vi udarbejder derfor et fast, uforpligtende tilbud på din specifikke opgave, så du på forhånd ved, hvor meget en renovering eller modernisering af badeværelse koster dig. Vi tilbyder desuden også facaderenovering.

Kontakt os for et nyt badeværelse eller en renovering af det gamle

Kunne du tænke dig et helt nyt badeværelse, eller drømmer du om at få det nuværende renoveret, så tag endelig kontakt til os og hør mere om de forskellige muligheder. Vi står klar med rådgivning og vejledning samt et uforpligtende tilbud. Du skal bare ringe til os på telefon 2684 2300 eller skrive til vores e-mail mail@lhmurerbyg.dk.

Hvad koster en murer i timen?

​Vi tilbyder en fordelagtig timepris, men vi udarbejder som regel altid et uforpligtende tilbud med en fast pris på opgaven.

Ønsker du at indhente et tilbud eller høre mere om vores priser, kan vi kontaktes på telefon 2684 2300 eller e-mail mail@lhmurerbyg.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

LH Murerbyg 

Donaugade 3, st., 2300 København S

Klik her for rutevejledning

CVR: 35081747

Kontakt os

Telefon: 2684 2300

E-mail: mail@lhmurerbyg.dk

Indhent et byggetilbud.

Åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 22.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares inden for 24 timer.